BEKIJK ALLE RECENSIES

Gewicht verliezen op een leuke manier

24/10/2022

Ik had meteen een heel welkom gevoel bij Ilse. Na een heel professionele uitleg ben ik gestart met mijn persoonlijke afslankingsprogramma. De uitleg was steeds duidelijk, altijd coaching op een supervriendelijke manier, ruimte voor eigen inbreng en alles op je eigen tempo. Zo heb ik na 5 maanden mijn streefgewicht bereikt en ook hierna staat Ilse nog voor me klaar.

Echt top!

Evi

Ik heb er zalig van genoten!

02/07/2020

Vriendelijk onthaal, goede uitleg, relaxen.

Ik heb er zalig van genoten

Paula Vermeiren

Fantastische ervaring

14/05/2020

Bij het binnenkomen geeft Ils je onmiddellijk een warme begroeting. Het intake gesprek geeft je echt vertrouwen dat je bij een professional terecht bent gekomen. De behandelingen zijn za-lig! En mega efficiƫnt. Ze hielp me met mijn persoonlijke doelstellingen en nu, vele weken later, heb ik meer energie, voel me vitaal en heb dankzij haar een gezond en gebalanceerd leven. Absoluut een aanrader voor iedereen!

Laurenz

Professionele behandeling in een huiselijke sfeer

14/05/2020

Professioneel advies en behandeling in een warme huiselijke sfeer. Thanks Ilse!

Ils

Professioneel en efficiƫnt

14/05/2020

De uitgebreide uitleg en de behandeling vond ik heel professioneel. Ik had na 1beurt al zo een goed resultaat! Ik ben op korte tijd 42kilo afgevallen en mijn gezicht heeft diepe rimpels daar ga ik zeker nog aan laten werken!! En ik heb een douchegel gekocht en daar ben ik ook heel tevreden mee.

Petra

Relaxerend!

14/05/2020

Een perfect moment om relax het weekend in te gaan!

Ils