DE ESSENTIE: WAAROM DOE IK HET?

Bij SkinclinicS leeft de leuze: een gezonde geest in een gezond lichaam in een gezonde omgeving.

  • Een gezonde geest: je persoonlijk welzijn is belangrijk. Vandaag verliezen we onszelf vaker dan ooit in de drukte. Tijd om even op de stop-knop te drukken en jezelf te verwennen.

  • Een gezond lichaam: fysieke veerkracht en een gezonde levensstijl vormen de bouwstenen van een gebalanceerd en gezond leven.

  • Een gezonde omgeving: het is onze plicht om zorg te dragen voor de natuur. Daarom werk ik met Belgische producten. De impact op het milieu blijft klein, maar de impact op jouw gezondheid en welzijn blijft hoog.

DE ESSENTIE: WAAROM DOE IK HET?

Bij SkinclinicS leeft de leuze: een gezonde geest in een gezond lichaam in een gezonde omgeving.

Een gezonde geest:
je persoonlijk welzijn is belangrijk. Vandaag verliezen we onszelf vaker dan ooit in de drukte. Tijd om even op de stop-knop te drukken en jezelf te verwennen.

Een gezond lichaam:
fysieke veerkracht en een gezonde levensstijl vormen de bouwstenen van een gebalanceerd en gezond leven.

Een gezonde omgeving:
het is onze plicht om zorg te dragen voor de natuur. Daarom werk ik met Belgische producten. De impact op het milieu blijft klein, maar de impact op jouw gezondheid en welzijn blijft hoog.

HOE GAAN WE TE WERK?

Tijdens je intake gesprek bespreken we je huid, levensstijl en voeding.

Deze combinatie geeft mij een totaalbeeld van wat jij nodig hebt. Zo kan ik je optimaal begeleiden naar een stralende en gezonde huid, aangevuld met een gebalanceerde levensstijl.

WAT WE DOEN

Als huid en afslankingscoach bied ik je ontspannende en huidverbeterende behandelingen aan of een afslankingsplan op maat van jouw behoeften.

Je intake gesprek is gratis zodat ik jou behandelplan volledig kan toelichten.

Mijn persoonlijk traject

Ik vraag jou niet om te doen wat ik zelf niet zou doen. Ik geloof zelf in de producten en diensten die ik je aanbiedt en maak er zelf gebruik van. Met bewezen resultaat!