RAINPHARMA

Een sterk partnership met RainPharma stelt ons in staat om organische, natuurlijke en Belgische producten aan te bieden in ons assortiment. RainPharma is de referentie voor kwalitatieve en gepersonaliseerde producten in de voedings- en skincareindustrie.

RAINPHARMA IS...

100% BELGISCH EN NATUURLIJK

DERMATOLOGISCH GETEST

GESCHIKT VOOR VEGANISTEN

VRIJ VAN AGRESSIEVE BEWAARMIDDELEN

NIET GETEST OP DIEREN

LOKAAL GEPRODUCEERD

CELESTETIC

Het eerste middel-esthetisch laboratorium in België. Transparant, kwalitatief en doeltreffend. SkinclinicS heeft toegang tot het voltallige assortiment, zodat ik je een product op maat kan bezorgen.

CELESTETIC COSMECEUTICALS

De huidcrèmes en huidverzorgingsproducten van Celestetic bevinden zich op de grens tussen traditionele cosmetica en de farmaceutische wereld. 

Celestetic creëert haar producten met een hoge concentratie van actieve ingrediënten. Hierdoor onderscheiden ze zich van andere producten op de markt.

De technische formules die worden toegepast, zijn doeltreffend en worden zowel in de dermatologie als esthetische geneeskunde erkend.

Bij elk product vind je de exacte concentratie van alle ingrediënten duidelijk terug op de verpakking, zodat je precies weet wat je koopt.

SHAKES

Ontdek het ruim aanbod aan kwalitatieve eiwitshakes. Je kan ze gebruiken in een gepersonaliseerd afslankingsprogramma of om je huid te vitaliseren. Gezond en efficiënt!

SUPPLEMENTEN

Via traditionele voeding krijg je vaak niet alle vitamines en mineralen binnen die je lichaam nodig heeft. Probeer daarom onze gevarieerde voedingssupplementen.

LICHAAMSPRODUCTEN

Met de geconcentreerde plantaardige Skin Washes van RainPharma wordt jou dagelijkse douche een heerlijk geurend verwenmoment. Kies de geur die bij jou mood past.
 

SKINCARE

Maak je huid weer jong en gezond met een van onze behandelingen. Ik voer elke behandeling uit met kwalitatieve producten van Belgische bodem. Goed voor jou en het milieu.